Leonard Doroftei se va alatura marsului in memoria fostului rugbyst Alex Gradinaru - Ziare Ploiesti

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Leonard Doroftei se va alatura marsului in memoria fostului rugbyst Alex Gradinaru

Organizatorii marsului in memoria fostului rugbyst Alexadru Gradinaru, decedat in urma unei accidentari grave, au anuntat ca fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, se va alatura caravanei, cand aceasta va ajunge in apropierea orasului Ploiesti.
Medicul sportiv Laura Bara a declarat ca asteapta cat mai multe persoane sa se alature celor care se afla in caravana marsului.Traseul marsului, organizat de Asociatia Pritenilor Rugbyului Romanesc, va strabate o distanta de aproximativ 170 de kilometri, intre Bucuresti si Brasov, aceasta distanta urmand sa fie parcursa in cinci zile. Astfel, marti au fost parcursi primii kilometri, intre Bucuresti - Ploiesti, urmand ca miercuri sa se mearga pe traseul Ploiesti - Valenii de Munte.
In cea de-a treia zi, marsul se va desfasura intre Valenii de Munte si Cheia, iar vineri se va merge de la Cheia la Sacele. In ultima zi a marsului, caravana va ajunge la Brasov, unde se vor opri la Stadionul „Metrorex", echipa pentru care Alexandru Gradinaru a jucat timp de opt ani. Acolo, organizatorii au anuntat ca ar putea avea loc un meci de rugby in memoria fostului sportiv.

Sursa: Adevarul

30.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *