Lichidator judiciar arestat de DNA Constanta - ultimele stiri Tulcea

Coruptie  |  0 comentarii

PÎRLOG VIOREL, lichidator judiciar din Tulcea, este cercetat de DNA Constanta în sarcina căruia s-au reţinut două infracţiuni de trafic de influenţă.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:

La data de 6 mai 2010, inculpatul Pîrlog Viorel, în calitate de lichidator judiciar al societăţii comerciale administrate de denunţător, a pretins de la acesta din urmă suma de 1.000 lei, promiţându-i că îl va ajuta în cursul procedurii de lichidare judiciară, prin intervenţii la judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Tulcea, în scopul de a-i favoriza poziţia în dosarul de lichidare. Din suma pretinsă, denunţătorul i-a remis pe loc lichidatorului judiciar suma de 600 lei.
În perioada 7- 9 septembrie 2010, lichidatorul Pîrlog Viorel i-a mai pretins denunţătorului suma de 4.000 lei pentru a interveni pe lângă acelaşi judecător sindic în scopul soluţionării lichidării judiciare într-o modalitate favorabilă denunţătorului.
La data de 10 septembrie 2010, inculpatul Pîrlog Viorel a fost surprins în flagrant delict imediat după primirea sumei de 4.000 lei de la denunţător.

Inculpatului Pîrlog Viorel i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 11 septembrie 2010, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar la aceeaşi dată, Tribunalul Constanţa a decis arestarea inculpatului Pîrlog Viorel pe termen de 29 de zile.Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

dj nunti tulcea dj botez tulcea

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *