Licitatie primarie CET CFR garda financiara cluburi craciun ultimele stiri Iasi

Stiri Iasi  |  0 comentarii

La o licitatie de 3,4 milioane de lei organizata de Primaria Iasi nu s-a prezentat nici un ofertant. Retehnologizarea CET a primit o prima lovitura. La licitatia organizata ieri de Primarie pentru asistenta tehnica a acestui proiect nu s-a prezentat nici o firma . Valoarea estimata a licitatiei este de 3,4 milioane de lei. Durata contractului este de 33 de luni incepind de la data atriburii contractului.

CFR Calatori introduce un tren suplimentar pe relatia Bucuresti Nord - Iasi.
Reprezentantii CFR au afirmat ca, "pentru preluarea fluxului de calatori din data de 23/24 decembrie 2010, pe relatia Bucuresti-Nord - Ploiesti-Sud - Buzau - Focsani - Tecuci - Birlad - Iasi, va circula suplimentar trenul accelerat 11661". Garnitura CFR va pleca din Bucuresti-Nord la ora 22 si va ajunge in Iasi la 5.29.

Garda Financiara Iasi are, incepind de joi, un nou comisar sef in persoana lui Viorel Muntenescu. Acesta a fost numit printr-o decizie a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Inainte de numire era comisar superior in cadrul Garzii Financiare Vaslui. “Acum m-am mutat in Iasi”, a precizat Viorel Muntenescu, fara a da alte amanunte despre numirea sa surpriza.

Cei care nu vor sa sarbatoreasca in familie seara de Ajun si Craciunul se vor putea distra in cluburile iesene, care organizeaza petreceri speciale, cu tombole, concursuri, animatori, DJ si uneori chiar bautura din partea casei. La unele dintre ele intrarea este libera, in timp ce la altele cei interesati trebuie sa scoata din buzunar 10 sau 20 de lei.

Cluburi din Iasi: Clubul The Office Lounge (situat pe strada Grigore Ureche nr. 27) , In Ring Discotheque (str. Palat nr. 1, Sala Polivalenta), Club Skye (zona Supercopou), Deja-Vue Cafe (b-dul Carol I, nr. 48, vizavi de Parcul Copou), The Hollywood Lounge (str. Anastasie Panu, nr. 36) si Bourbon Society (str. Otilia Cazmir nr. 18).

In perioada Craciunului, iesenii pot sesiza eventualele probleme aparute pe raza municipiului la Primarie. Astfel, in zilele de 24, 25 si 26 decembrie si 1 si 2 ianuarie permanenta este asigurata la Centrul de Informatii pentru Cetateni. Zilnic se va putea suna intre orele 8.30-18.30 la Telefonul Cetateanului 0232.984 si Telverde 0800.801.008. Consiliul Judetean si Prefectura vor functiona normal, singurele zile libere fiind cele de simbata si duminica.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *