Licitatie semafor vecin amenda evaziune fiscala petrol pensionar dosar penal artificii udrea stiri ziare Ploiesti

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Luni se va ţine o nouă licitaţie pentru semaforizare

Pe 10 ianuarie, se reia procedura de licitaţie pentru atribuirea contractului de "întretinere, revizie, reparaţii şi upgradare pentru sistemul de management al traficului în municipiul Ploieşti".

S-a dat drept vecinul său pentru a scăpa de amenda controlorilor RATP

Un echipaj de jandarmerie a identificat un bărbat care, pentru a se sustrage de la aplicarea unei amenzi pentru că circula fără bilet, a declarat datele de identitate ale unei alte persoane

Evaziune fiscală cu produse petroliere la o firmă din Ploieşti

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecata a Cristinei Rovena Dumitrescu, administrator împuternicit al S.C. Ruvyoil Prod S.R.L. Ploieşti.

Prahova, judetul cu cei mai multi pensionari de stat din tara

Cu cei 213.699 de pensionari din sistemul public (dintre care 14.841 erau pensionari proveniti din agricultura) aflati în plata la finele lunii octombrie 2010, Prahova ocupa primul loc între judetele tarii, dupa Municipiul Bucuresti care numara 498.396 de pensionari.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Doi tineri au „găsit” fier vechi pe malul unui râu. Recompensa: dosare penale

Ieri dimineaţă, în jurul orei 2.30, poliţiştii din Bucov, în timp ce desfăşurau activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în satul Pleaşa, Colonia 1 Mai, au observat un atelaj hipo în care se aflau doi barbati si o încărcătură suspectă.

34.000 de artificii au fost confiscate de jandarmi in luna decembrie

150 de jandarmi si politisti au actionat, în perioada Revelionului pentru asigurarea ordini publice in Ploiesti pe Valea Prahovei, cu atentia indreptata, mai ales, catre vanzatorii de obiecte pirotehnice interzise.

Elena Udrea: Luna aceasta inaugurăm pârtii de schi la Sinaia şi Buşteni

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat la prezentarea bilanţului MDRT pentru 2010, că în luna ianuarie vrea să inaugureze un patinoar artificial la Cârţa, în judeţul Harghita, dar şi trei pârtii de schi, la Nucet, Sinaia (la Valea Soarelui) şi Buşteni.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *