Licitatii cj cluj investitii 2011 ridge tool loterie polus mos craciun stiri ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Stiri de ultima ora 23/12/2010 Cluj, ultimele stiri Cluj Napoca 23.12.2010
Licitatie organizata de CJ Cluj Napoca pentru „Proiectare şi execuţie lucrări de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj pentru perioada 2010 - 2012, 7 loturi”.
Valoarea totală a proiectului este estimată la 193.943.730 Euro, respectiv 835.587.167 lei fără TVA, durata de execuţie pentru proiectare fiind de 60 de zile, iar pentru execuţia lucrărilor fiind de doi ani de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Durata de garanţie a lucrărilor este de 7 ani de la recepţia lucrărilor.

 In 2011 se vor face investitii noi in Cluj Napoca
Ridge Tool, o subsidiara a Emerson Professional Tools, existenta in Romania din 2005, se dezvolta si investeste 60.000 de dolari intr-un Factory Service la Cluj-Napoca, dupa ce a investit deja 1,5 milioane de euro in fabrica sa de aici. Ridge Tool a inaugurat în urma cu doi ani, în cadrul Campusului Emerson din Cluj-Napoca, primul Centru Regional RIDGID din Europa Centrala si de Est, incluzând o Unitate de Produc­ie, un Centru de Training si Suport Tehnic, un Showroom si un centru de Customer Service.

 Castigatorii loteriei “Ce îţi aduce Polus de Crăciun?”
Cele trei apartamente au fost castigate de Ungur Lucian din Cluj - Napoca, Sîrbu Daniela din Oradea şi  Aramă Alexandrina din Cluj-Napoca. Extragerea a fost efectuata de către 3 copii din public care s-au oferit să îi dea o mână de ajutor lui Moş Crăciun în efectuarea extragerii

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *