Lipii cu carne de oaie

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Lipii cu carne de oaie: 4 lipii, 300 g carne tocata de oaie sau miel, 4 cepe, 100 g pasta de tomate, 100 ml vin,  1varza alba, 5 rosii, boia de ardei, ulei, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare:
Inabuseste carnea de oaie in ulei cu putina apa si condimenteaza dupa gust. In grasimea ramasa caleste apoi ceapa taiata marunt. Adauga pasta de tomate dizolvata in apa, boiaua de ardei, vinul si carnea inabusita. Completeaza cu apa cat cuprinde si lasa sa fiarba. Dupa ce a scazut bine, asaza in mijlocul lipiilor cateva linguri dinamestecul de carne. Alaturi, pune salata de varza cu rosii taiate cubulete. Pliaza lipiile pe jumatate sau ruleaza-le ca pe clatite.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *