Litoralul nu exista in tara Elenei Udrea - Ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Litoralul nu exista in tara Elenei Udrea

Noul brand turistic al Romaniei, intitulat „Explore the Charpatian Garden" (Exploreaza gradina carpatina), va fi lansat oficial, astazi, la Expozitia Mondiala de la Shanghai, iar noul logo turistic va avea ca element principal frunza, reprezentand simbolul primordial al naturii, al prospetimii si al cresterii. 
Lipsa litoralului din brandul de tara a fost comentata si de primarul Constantei, Radu Mazare: „Litoralul l-a votat pe Basescu cu buna stiinta, care a pus-o la Ministerul Turismului pe Elena Udrea, femeia de la curtea regelui. Iata ca litoralul este neglijat!". Mazare a adaugat ca problema nu este ca Udrea este ministru, dar aceasta nu ii lasa nici pe altii sa faca treaba astfel incat litoralul sa poata concura cu adevarat cu statiuni de renume. Primarul a amintit ca Elena Udrea a impiedicat aprobarea PUZ-ului pentru Mamaia, dar si de faptul ca municipiul Constanta nu are o sosea de coasta, tot din cauza actualei puteri.
„Avem un capital extraordinar pe litoral. Rusii, arabii si altii sunt innebuniti sa vina la distractie. Numai ca, sa aduci un arab in Romania dureaza o luna. Ca sa aduci rusi e iarasi o aventura, pentru ca rusii nu sunt niste „sarantoci" care stau si fac cozi la ambasada pentru o viza de venire in Romania", a declarat Mazare.

sursa: telegrafonline.ro

29.07.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *