Locuinte ANL inundate

Stiri Suceava  |  1 comentarii

Locuintele ANL au luat apa la bord

Locuintele ANL din municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost afectate de perioada ploioasa. Apa a patruns în subsoluri, din cauza ridicarii nivelului pânzei freatice din zona Bunesti, dar autoritatile câmpulungene spun ca este doar un incident neprevazut, nu un defect din constructie si ca se iau masuri pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.
Edilii locali spun ca vor rezolva acest aspect odata cu celelalte lucrari la sistemul de utilitati, printr-un sistem extern de colectare a apei în exces, astfel ca aceasta sa nu mai patrunda în subsolul blocului.

sursa: crainou.ro

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • iulicutza

    16 Iunie 2010, 12:45

    1

    Da apa a intrat in locuintele anl, dar edilii orasului nu fac nimic in aceasta privinta, nici macar nu au inceput sa lucreze la utilitati, deoarece nu sunt bani si nici nu vor fi au alte lucruri mai importante. De fapt cred ca au fost niste bani si trebuiau investiti veti vedea ce va fi la iarna daca blocurile nu sunt date in folosinta condens si cate altele. Dar traim in Romania nu????? ce sa vrem mai mult de atat. Blocurile au fost facute, banii terminati, acum asteptam si sunt atatea familii care nu au unde sta sau stau cate 6-8 in doua trei camere. De ce sa le dea in folosinta sa scoata banii, investiti mai bine se degradeaza si cand nu vor mai fi locuibile se vor da in chirie.Dar degeaba te revolti si spui adevarul nu va fi nimeni tras la raspundere.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *