Look - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    LOOK! este prima revista de shopping editata si tiparita in conditii exceptionale de calitate. Este unica atat prin continutul editorial (cea mai mare varietate de produse de moda si frumusete), cat si prin formatul practic, de buzunar, foarte bine primit de catre cititoare.
      Publicul revistei este alcatuit din femei, cu varste cuprinse intre 25 si 44 ani, active, din urbanul mare, absolvente de liceu si universitate, cu venituri mari, cu un stil de viata modern, independent, individualist si pentru care shoppingul reprezinta o modalitate de recreere.

       Cititoarea Look! este o persoana moderna si activa, interesata de tot ce este nou si la moda. Ne dorim ca ea sa vada intii in Look! ce parfumuri s-au mai lansat, ce magazine s-au mai deschis, ce defileuri de moda au mai fost. Cititoarea Look! vrea sa fie in mod constant informata privind tendintele si noutatile din domeniile ce-i caracterizeaza stilul personal de viata intrucat doreste sa se exprime printr-un look nou, proaspat, chic, in care stilul vestimentar, machiajul, coafura ocupa un loc important. Este independenta, dinamica, iar economisirea timpului este extreme de importanta. Cititoarea Look! considera cumparaturile drept un mod de petrecere a timpului liber, de satisfacere personala.

lookContact redactie ziar:  Look!
Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1, Bucuresti
Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
                               E-mail: look(@)edipresse.ro,
                                          Page web:  http://www.e-look.ro


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *