Lucescu Junior este cu ochii pe Papp, Torje şi Gardo

Sport  |  0 comentarii

Jucatori remarcati

Meciul Romania - Cipru a mobilizat echipa nationalei noastre. Trei jucatori s-au evidentiat si Lucescu junior i-a remarcat.
Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a declarat după terminarea turneului din Cipru, că jucătorii remarcaţi sunt Papp, Torje şi Gardoş.
Lucescsu junior: "Papp, Torje şi Gardoş sunt jucătorii pe care i-am remarcat în acest turneu. Vorbesc de cei tineri, pentru că Alexa şi Deac au confirmat deja ca sunt jucători serioşi"
"Îmi pare rău de Dragoş Grigore, pentru că după primul meci, în care a jucat perfect, a avut acest moment. A întors mingea greşit şi aşa am primit gol. Nu trebuie pus la zid, este un jucător cu calităţi extraordinare", a comentat Lucescu junior.
Naţionala de fotbal ale României s-a clasat pe locul 3 la competiţia ''Cyprus Cup'', după ce a învins miercuri seara formaţia Ciprului cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, în finala mică, la Paralimni, scorul fiind egal, 1-1 (0-0), după cele 90 de minute regulamentare.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *