Lucian Bute s-a antrenat intr-un centru comercial din Bucuresti

Sport  |  0 comentarii

Si a adunat cam 200 de spectatori

Pugilistul profesionist Lucian Bute a efectuat, marţi, un antrenament de 37 de minute în centrul comercial Afi Palace, la care au asistat aproximativ 200 de persoane, în vederea partidei cu francezul Jean Paul Mendy, care va avea loc sâmbătă, la Romexpo.
Bute şi-a făcut apariţia cu un tricoul alb care avea imprimat pe piept şi pe spate logo-ul turismului românesc.
Pugilistul a fost întâmpinat cu aplauze de cei aproximativ 200 de oameni, după care a făcut câteva exerciţii de încălzire.
El a dus o luptă cu un adversar imaginar, s-a antrenat cu ochii închişi şi a exersat eschivele şi upercuturile. După fiecare serie de exerciţii antrenorul Stephane Larouche îi verifica pulsul.

Vremea Bucuresti                 
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

După ce a trecut la jocul cu mânuşi, antrenorul l-a lovit peste spate, moment în care Bute s-a dus spre el şi a lovit mai tare decât o făcuse până atunci.
Staful lui Bute a adus la locul de antrenament un set de boxe mici la care au fost puse mai multe melodii, iar muzica de la magazinele din jur a fost oprită.
După 20 de minute, Bute a trecut la exerciţiile cu mingea medicinală, iar după alte zece minute a renunţat la tricou şi a efectuat exerciţii de salt cu coarda.
După ce a terminat antrenamentul, boxerul român a oferit autografe.
Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *