Lucian Bute viseaza la Hall of Fame

Sport  |  0 comentarii

Romanul este ambitios

Boxerul roman vrea sa fie tinut minte de lumea intreaga. Se simte mai matur, mai puternic, mai experimentat, si mai ales, mai motivat sa castige in continuare. Lucian Bute nu s-a înmuiat după şapte victorii din postura de campion mondial IBF. "Aş fi un tâmpit să mă opresc acum. Vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să-şi aducă aminte lumea de mine şi peste 50 de ani", mărturiseşte Bute.

Vremea Bucuresti                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Lucian Bute şi-a petrecut ziua de luni discutând cu şefii Interbox despre planurile pentru 2011. Meciul cu irlandezul Brian Magee este deja un reper în palmaresul imaculat al campionului mondial IBF la supermijlocie. "Mister KO" nu şi-a domolit foamea de performanţe nici după ce şi-a apărat cu succes centura de şapte ori, intrând în topul celor mai longevivi campioni din istoria versiunii.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *