Lucrarile la pasajul subteran au intrat la apa - Ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Lucrarile la pasajul subteran au intrat la apa

Desi lucrarile la pasajul subteran din municipiul Bacau nu sunt nici pe departe terminate, acum acestea vor fi amanate cu inca aproximativ doua saptamani. Motivul? Pasajul subteran a fost puternic afectat de inundatiile care au lovit Bacaul la inceputul acestei saptamani.
Saptamana trecuta, angajatii firmei responsabile cu lucrarile au turnat o parte din fundatie, care acum este acoperita de apa. Viitura a surprins in pasaj utilajele folosite pe santier. Inundatiile de anul acesta nu sunt un caz izolat. Si in urma cu cinci ani, zona de vest a orasului a fost lovita de ape. Cu toate acestea, masuri de precautie nu a luat nimeni. Ce spun reprezentantii primariei desprea acesta situatie nou creata?
"Datorita ploilor care s-au abatut in Bacau, in pasajul subteran apa este de noua metri. Pompam apa, o evacuam. Lucrarile vor fi amanate pentru o saptamana sau doua. Saptamana trecuta s-a turnat radierul, iar saptamana asta ar fi trebuit sa turnam armatura si peretii laterali ai pasajului", a declarat Dragos Luchian, viceprimarul municipiului Bacau. Reprezentantii Primariei sustin ca lucrarile efectuate pana acum la pasaj nu au fost afectate.


Sursa: desteptarea.ro

30.07.2010


 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *