Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
2 radacini de telina, 500 g cartofi, 1 ceapa mare, 2 linguri untdelemn, sare, piper, 500 ml apa fiarta cu Delikat si vin alb (250 ml + 250 ml), 1 cutie de rosii in bulion (800 g), un praf de zahar, 400 g peste alb dezosat, 2 linguri de marar tocat.
 Mod de preparare:
Se curata telina de coaja, se spala si se taie felii. Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se curata ceapa si se toaca. Toate legumele se calesc in untdelemn incins. Se adauga condimentele, apa fiarta cu Delikat si vin si se lasa totul sa fiarba 10 minute, cu capac.
Se adauga rosiile taiate marunt, cu lichid cu tot, si se lasa sa fiarba mai departe 10 minute, fara capac. Se gusta de sare si piper.
Se spala pestele, se zvanta intr-un stergar si se taie in bucati potrivite. Se sareaza, se pipereaza si se pun sa fiarba in supa circa 5 minute. Se adauga mararul tocat.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *