Mâncare de somn cu roşii - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
1 kg somn, 4 linguri ulei, 2 linguri faina, 1 ceapa mare, rosii, 1/2 lingurita zahar, 3-4 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, sare.
 Mod de preparare:
Somnul curatat si spalat se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 1 ora. Ceapa taiata foarte marunt se rumeneste in ulei, se adauga 1 lingurita faina, sarea, zaharul, ienibaharul, foaia de dafin si rosiile fierte si strecurate. Se lasa sa dea citeva clocote si se ia de pe foc. Bucatile de somn date prin faina se prajesc rumen pe ambele parti, se asaza in cratita cu sos si se da la cuptor ca sa scada.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *