Magazin vise control handicap victima primarul constanta porc sarbatoare craciun stiri ziare Constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Controale în forţă la magazinele de vise

Opt magazine de vise din Constanţa au fost luate la bani mărunţi de poliţiştii de la Crimă Organizată. Acţiunea a avut loc în cursul zilei de ieri şi a făcut parte din Planul Naţional de Măsuri privind prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional referitor la activităţile ilicite desfăşurate prin intermediul societăţilor comerciale având ca obiect de activitate comercializarea plantelor şi substanţelor psihotrope.

Acuzat că a siluit adolescenta

A profitat de handicapul psihic moderat al victimei sale, care îi fusese dată în grijă, şi a violat o adolescentă de 14 ani. Acestea sunt faptele care i se impută lui Lucian Petrică Pană, un tulcean trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, sub acuzaţia de viol.

Primarii constănţeni au tăiat porcul

Chiar dacă sunt mai mult ocupaţi cu administraţia locală, gospodarii-şefi din judeţul Constanţa şi-au făcut timp şi pentru a pregăti cele necesare Crăciunului. Una peste alta, majoritatea păstrează tradiţia tăierii porcului aşa cum se cuvine.
   
S-a deschis Orăşelul Copiilor la Năvodari

Cu ocazia sărbătorilor Crăciunului, copiii din oraşul Năvodari vor avea un loc de joacă special. Aseară, administraţia locală din Năvodari, din iniţiativa primarului Nicolae Matei, a deschis porţile Orăşelului Copiilor în Parcul Central din oraş. Cei mici au putut vedea piesa de teatru „Crăiasa Zăpezii”, iar seara s-a încheiat cu un recital al formaţiei „Perla mării”.

Cafteală într-un bar

Poliţiştii din localitatea Mihail Kogălniceanu efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a avut loc un scandal într-un bar din satul Piatra. Un bărbat a ajuns la spital în urma rănilor produse, dar el a refuzat internarea, precum şi depunerea vreunei plângeri pe numele agresorului.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *