Magazinul bucurestean de marfuri confiscate vinde pe banda rulanta

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Profit de 100 de milioane de lei vechi într-o singură zi

Luni s-a deschis magazinul de bunuri confiscate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti. Coada ca pe vremea raposatului Ceausescu cand lumea se trezea cu noaptea in cap sa prinda cateva bunataturi la putinele magazine care existau pe atunci. Reprezentantii Fiscului au declarat la sfarsitul zilei un profit de aproximativ 10.000 lei.
Romanii au cumparat cel mai bine băuturile alcoolice şi sucurile carbogazoase, precum şi ornamentele pentru bradul de Crăciun. Stocurile acestor articole au fost epuizate.
Zeci de bucureşteni au făcut coadă la uşa magazinului, după ce luni alte cîteva sute de persoane s-au înghesuit să intre, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru a organiza oamenii la rând. Din cauza numărului mare de clienţi, autorităţile au prelungit luni programul de funcţionare al magazinului până la ora 19.30, însă astăzi acesta urmează să fie închis la ora 15, conform planului dispus iniţial de autorităţi.
De la magazinul de bunuri confiscate aparţinând Fiscului se pot achiziţiona acum articole de îmbrăcăminte la preţuri modice, încălţăminte, mingii de fotbal, mâncare pentru câini şi pisici şi unele obiecte de uz casnic.

Sursa: b365

15.12.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *