Mami - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

 Mami revista numarul 1 pe segmentul de parentin.
      Mami este prezenta pe piata din Romania de mai bine de 12 ani, din care 7 ani ca facand parte dintre publicatiile trustului Sanoma Hearst Romania.
     Mami este o sursa esentiala de informare pentru mame si viitoarele mame. mamieste recunoscuta unanim pe piata din Romania ca fiind un lider printre publicatiile parentale. Fiecare numar contine articole despre sarcina si nastere, despre probleme de sanatate ale nou-nascutilor si ale copiilor (sub 6 ani), impreuna cu subiecte legate de cuplu si psihologia copilului.
     Cititorii considera revista mami ca fiind cea mai de incredere sursa de informare oferita de catre specialistii de top in sanatatea copilului, nutritie, psihologia copilului si pedagogie. mamiofera, de asemenea, informatii femeilor care doresc sa ramana la fel de frumoase si feminine si dupa nastere. Acest lucru semnifica faptul ca revista cuprinde si subiecte privitoare la moda, frumusete, diete si fitness.
 
Contact redactie ziar: Mami
Adresa: Str. Buzesti nr. 85,Sector 1, Bucuresti
Telefon: 031-225.87.00; Fax: 031-225.87.15
Email: contact@mami.ro;  mami@sanomahearst.ro
Page web:   mami.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *