Manga Thai - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
250 g orez Basmati, sare, 500 g file de somon fara piele, 1 catel de usturoi, o legatura de ceapa verde, 2 linguri de ulei, 3 linguri sos de soia, 200 ml de smintina, 4 linguri vin sec, o conserva mango, o lingura ulei de susan, o lingurita coaja lamiie.
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in 500 ml apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spala pestele, se sterge si se taie cuburi. Se toaca usturoiul si ceapa verde. Se caleste usturoiul in ulei si se aduga pestele; se prajesc cca 1 min si se intoarce. Se adauga ceapa verde si se prajesc putin impreuna. Se scot. Se adauga in tigaie sosul de soia, smintina si vinul si se lasa sa fiarba. Se adauga conserva de mango si se incalzeste. Se adauga apoi pestele, ceapa, uleiul de susan si coaja de lamiie.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *