Marius Baldovin un solist de muzica populara in Gorj < Model-De.ro

Mondene  |  0 comentarii

Marius Baldovin un solist de muzica populara in Gorj

Marius Baldovin s-a nascut la 10 martie 1991. Studii: - Scoala Populara de Arta din Targu-Jiu (anul III). - Facultate de Drept ,, Titu Maiorescu,, Targu Jiu Cant de la varsta adulta de 15 ani. Am avut doua visuri si numai unu s-a realizat visul : ,, Sa devin solist de muzica populara si etno si sa colaborez cu solistii consacrati in muzica folclorica. A debutat in mai multe festivaluri,spectacole cum ar fi unele din ele : Casa Armatei din Targu-Jiu, Floarea de Colt din Bucuresti, Scoala Populara de Arta Targu-Jiu. Prima melodie care am debutat eu in muzica se numeste ,, Mandra floare trandafir ,, alaturi de o solista.
APARITII TV MARIUS BALDOVIN : - Ora de Menta de pe GorjTv TARGU-JIU - Asa-i hora la romanii de pe ETNO Tv - Varzaneata de pe ETNO Tv - Hai la joc si voie buna de pe ETNO Tv - Dimineata de Menta de pe GorjTv TARGU-JIU - Vis de Dimineata de pe OLTENIA 3TV CRAIOVA - Cantece si voie buna de pe OLTENIA 3TV CRAIOVA - Incomod 100 % de pe ACCES TV TARGU-JIU - Time Out Cafe de pe Tele 3 TARGU-JIU - Cafeaua de Dimineata de pe Tele 3 TARGU-JIU - Matinal Bestival de pe GorjTv TARGU-JIU - Gagiu in Direct de pe GTV Craiova APARITII IN ZIARE MARIUS BALDOVIN : - Ziarul Atac din BUCURESTI - Impact in Gorj TARGU-JIU - Radio Romania Online - Gazeta de Sud APARITII RADIO MARIUS BALDOVIN : - Radio Oltenia Craiova. - Radio Dibi ( Dan Bursuc ). - Radio Romania Online.

Marius Baldovin a crescut in centrele de plasament, pentru ca a fost abandonat de parinti dupa numai trei luni de la nastere. A avut o viata destul de dura, dar a reusit sa razbeasca toate greutatile. Am crescut prin casele de copii din Novaci, Targu-Jiu si Targu-Carbunesti. Acum ma aflu intr-un centru de plasament familial din Motru.

Nume: Marius Baldovin
Email: mbaldovin19@yahoo.com

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *