Masina accident urgenta cfr munca agricultura tavi protest benzina puscarie proxenet stiri ziare Hunedoara

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Oboseala la volan i-a băgat în mormânt

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri dimineaţă, pe Drumul Naţional (DN) 7, la intrarea în Simeria. O maşină în care se aflau patru tineri s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei. Doar doi au scăpat cu viaţă, dar au fost răniţi grav şi se zbat să supravieţuiască pe patul de spital. Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 03:00.

Hunedorenii au apelat cu miile numărul unic de urgenţă, în decembrie 2010

Câteva zeci de mii de apeluri au fost preluate, în luna decembrie a anului trecut, de la locuitorii judeţului Hunedoara, prin serviciul unic de urgenţă 112, mai multe faţă de noiembrie 2010. Potrivit datelor postate pe site-ul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, operatorii de la 112 din judeţul Hunedoara au răspuns, în decembrie 2010, la aproape 34.000 de apeluri

Ceferiştii hunedoreni se tem pentru locurile lor de muncă

Întâlnirea de ieri a liderilor de sindicat din cadrul CFR, cu directorii regionalelor de căi ferate a readus în discuţie posibilitatea ca, în perioada imediat următoare, la nivelul companiei să fie operate noi disponibilizări.

Sprijin pentru crescătorii de vaci

Până în 21 ianuarie, fermierii hunedoreni care deţin minimum două şi maximum 15 capete de vaci cu lapte pot depune cereri la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) pentru a primi câte 250 de euro pentru fiecare animal. Ajutoarele sunt acordate producătorilor de lapte din zonele defavorizate pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Taximetriştii hunedoreni nu participă la „boicotul PECO”

Apelul Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) din România nu a avut niciun ecou în judeţul Hunedoara. Solicitarea făcută de către reprezentanţii acestei asociaţii prin care se cerea taximetriştilor din România să nu alimenteze maşinile în cursul zilei de ieri nu a fost respectată de şoferii de taxi hunedoreni.

Beneficiarii de „social” fac curăţenie în cartierul Colonie

Încă din primele zile ale noului an 2011, administraţia publică locală de la Vulcan a dat startul unor lucrări edilitare în mai multe cartiere mărginaşe ale oraşului. Astfel, mai multe echipe formate din beneficiari ai ajutorului prevăzut de legea venitului minim garantat, locuitori ai Coloniei, au fost trimise în acest cartier pentru a strânge deşeurile menajere aruncate în punctele gospodăreşti improvizate de-a lungul zonei.

Aniversare la „Grigore Moisil”

La Grupul Şcolar „Grigore Moisil” din Deva a fost aniversată ieri naşterea patronului spiritual al acestei prestigioase instituţii de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ, personalitate emblematică a ştiinţei şi culturii româneşti.

Au făcut „coadă” la camera intimă a puscăriei

Deţinuţii de la Penitenciarul Bârcea Mare, de lângă Deva, s-au arătat, şi în 2010, preocupaţi să beneficieze de avantajele spaţiului, oferit de administraţia locului de detenţie, în care se pot întâlni cu partenerul.

sursa: servucpress.ro

Proxeneţi audiaţi

Audieri maraton la Tribunalul Hunedoara. Cei 83 de inculpaţi în cel mai amplu dosar de proxenetism din judeţ au fost prezentaţi în faţa magistraţilor hunedoreni, pentru noi audieri.

Bărbat reţinut pentru furturi prin efracţie

Un tânăr din comuna Viişoara, judeţul Cluj, a fost identificat de poliţişti ca autor al mai multor furturi, comise pe raza municipiului Orăştie.

S-au uitat de la fereastră cum le curăţă mizeria

O armată de muncitori ai municipalităţii Petroşani a fost mobilizată pentru a curăţa spaţiile dintre blocurile aflate în centrul oraşului. Locatarii imobilelor ale căror zone au fost igienizate au preferat să privească de la ferestre cum muncitorii le cară gunoiul aruncat din casă direct în zona verde.

Din nou, la proces

Bunicul Ellei, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine”, a fost prezentat din nou magistraţilor hunedoreni. Gheorghe Panduru (foto) a fost dat în judecată pentru a doua oară de familie, deoarece acesta a refuzat să plătească daune de peste 100.000 de lei.

Nu era Volgă, era bicicletă, şi nu i-au dat-o, ci i-au luat-o…

Să reamintesc bancul, pentru cei care nu-l ştiu. Într-un ziar rusesc s-a scris că generalissimul Stalin i-a dat compozitorului Şostakovici un autoturism Volga. Asta era ştirea oficială. Realitatea era că nu era Volga, era bicicletă, şi nu i-au dat-o, ci i-au luat-o…

Gura lumii

Se aude prin târg că afacerile unui anumit boss dintr-un judeţ limitrof prosperă în  apropierea oraşului cu cetate. Cârcotaşii noştri spun că respectivul afacerist a încheiat un contract de aprovizionare cu un fel de combustibil solid cu o mare firmă hunedoreană cu capital de stat.

Bulina neagra

Pentru că s-a decis schimbarea sa din funcţie şi retragerea sprijinului politic ca viceprimar de către conducerea judeţeană a partidului din care face parte.

sursa: mesagerulhunedorean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *