Masini accidentate in lant in Ialomita

Accidente  |  0 comentarii

Soselele fac victime. Potrivit unui comunicat emis la sfarsitul lunii martie de Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie, peste 2300 de oameni şi-au pierdut viaţa în 2010 în incidente auto petrecute pe şoselele României. Situatia se repeta zilnic, vietile omenesti fiind curmate din cauza unei clipe de neatentie.
Trei persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, într-un accident în care au fost implicate nouă autovehicule şi care a avut loc pe DN 2 A, la ieşirea din localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa, într-o intersecţie a şoselei naţionale cu un drum judeţean, traficul în zonă fiind blocat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspector Andreea Dănilă, la faţa locului s-au deplasat echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa şi salvări ale Serviciului de Ambulanţă care au scos victimele din maşinile avariate şi le-au acordat primul ajutor.

"Poliţiştii rutieri încearcă să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul, iar traficul în zona respectivă este deocamdată blocat. Nu există persoane decedate în acest carambol", a declarat Andreea Dănilă.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *