Masini constanta primar constanta politia constanta spitale constanta cfr constanta

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Ciocnire între două automobile

La data de 30 martie, în jurul orei 12.17, D. Andreea, de 22 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Daewoo, pe DN 22C dinspre Medgidia către municipiul Constanţa şi ajungând la km. 23+800 m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu un autoturism marca Opel, condus regulamentar de G. Marin, de 49 de ani, din Constanţa.

Palaz i-a cerut lui Mazăre să dărâme, de urgenţă, laturile gardului Cimitirului Central dinspre străzile Burada şi Caragiale

În urma tragediei de astăzi de la Cimitirul Central Constanta, când prin căderea gardului pe o lungime de 50 de metrii, a murit o persoană şi alta a fost grav rănită, prefectul Claudiu-Iorga Palaz, prezent la faţa locului, i-a cerut primarului Radu Mazăre să dărâme de urgentă şi laturile gardului de pe Th. Burada si I. L. Caragiale, ţinând cont că, în urma evaluării făcute de către specialistii Inspectoratului Judetean în Constructii, s-a ajuns la concluzia că şi această portiune de gard reprezintă un pericol iminent, cu atât mai mult cu cât bucata căzută a afectat siguranta, si asa foarte precară, a acestuia.

Minor reţinut pentru că ar fi încercat să violeze o femeie de 50 de ani

La data de 29 martie a.c., ora 14.50, poliţiştii din Aliman au fost sesizaţi de către o femeie, de 50 de ani, localitatea Dunăreni, judeţul Constanţa, care a reclamat faptul că în  ziua de 28.03.2011, în jurul orei 22.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul unde locuieşte a fost acostată de trei indivizi care au imobilizat-o şi trântit-o la pământ, cu intenţia de a o viola.

Şofer fără permis, prins cu bunuri furate

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 05.00, două patrule mixte de siguraţă publică, formate din agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari, agenţi din cadrul I.J.PF. Constanţa şi jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa au depistat şi blocat în trafic pe strada Culturii din localitate un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit initial la semnalul regulamentar de oprire.

Dobroport SA a dat PDL-ului bani şi în 2009 şi în 2010

În 2009, comparativ cu 2010, au fost mult mai multe firme din Constanţa care au donat PDL-ului diferite sume de bani.
Comparând lista celor care au donat în 2009 cu lista celor din 2010 vedem că, în afara diferenţelor mari de bani care au fost donaţi, doar câteva firme le-am regăsit în cei doi ani: Unify Co LTD din Cernavodă (firmă în care este asociat un anume Călin Şerban) şi Dobroport SA Cernavodă (în CA-ul căreia se află Dorin Lazia ) se regăseşte pe listele celor doi ani, donând PDL-ului doi ani la rând consecutive.

Factura la energia electrică creşte cu 4,5%!

Românilor li se cere, începând de pe 1 aprilie, să sprijine producătorii de energie electrică şi termică (ca bonus pentru susţinerea sectorului de cogenerare)! Cum ar putea românii să sprijine acest sector? Simplu: începând de vineri, 1 aprilie, vor plăti facturi mai mari cu 4,5% la energie electrică!

Funeriu vrea să dea "Cornul şi laptele" doar copiilor săraci

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, ieri, după o dezbatere cu deputaţii PDL, că sunt mai multe variante pentru "Cornul şi laptele": fie să primească aceste produse doar copiii "vulnerabili", fie ca acest program să fie înlocuit cu o "masă caldă".

Spitale lăsate fără bugete!?

Cu surle şi trâmbiţe, mai marii ţării au anunţat finalul crizei chiar în aceste zile. Evident, mai nimeni nu a crezut aşa ceva. „O ţară întreagă stă fără buget”, este declaraţia managerului celei mai mari unităţi sanitare din judeţul nostru – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, dr. Dan Căpăţână.

Agenţia de voiaj CFR din Eforie Nord va fi redeschisă

Începând cu 1 aprilie, agenţia de voiaj CFR - Eforie Nord va fi redeschisă pentru publicul călător. Programul de lucru al agenţiei va fi între orele 8.30 şi16.00. Pentru evitarea oricăror probleme legate de transportul pe calea ferată, călătorii sunt sfătuiţi să procure din timp biletele de călătorie.

Angajatori de Top

Sala Palatului, din Bucureşti, va găzdui, în perioada 8-9 aprilie, târgul de carieră Angajatori de Top. La eveniment vor participa peste 90 de companii care vor oferi tinerilor profesionişti, studenţii, masteranzii şi absolvenţii posibilitatea de a aplica pentru una din cele 2.250 de locuri de muncă ofertate.

Trafic cu alcool la Hârşova

În baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră ialomiţeni au descoperit în Hârşova un autoturism încărcat cu 500 litri de alcool. Lucrătorii din Punctul de Frontieră Hârşova spun că au oprit pentru control un autoturism marca Toyota, la volanul cătruia se afla un bărbat din Constanţa, în vârstă de 31 ani.

Nave ticsite cu ţigări de contrabandă

În urma unor controale efectuate la bordul a două nave sosite în Portul Constanţa, poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit ţigări de contrabandă în valoare de peste 32.000 de lei. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Constanţa spun că primul control a fost făcut la bordul navei „Tenedos“, sub pavilion Panama, sosită în portul Constanţa, în data de 28 martie a.c., din Turcia, pentru operaţiuni de încărcare cu laminate.

Furt de butelii

Lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Constanţa cercetează în stare de libertate un tânăr pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de luni spre marţi, o persoană necunoscută a furat nouă butelii pentru aragaz dintr-un rastel metalic al unei societăţi comerciale din Constanţa.

sursa: telegrafonline.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *