Maternitate Oradea teo sex stire bani job fumat politca inginer olimpiada hiq vremea viteza stiri ziare Bihor

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Schimbări la Maternitate

Primăria a anunţat că, urmare a discuţiilor purtate de conducerea Primăriei Oradea cu reprezentanţii spitalelor din subordinea municipalităţii în vederea eficientizarea activităţii, la Maternitatea Oradea au început să se vadă primele astfel de măsuri.

Teo Trandafir pleacă să se trateze într-o clinică din Viena

Deputatul PDL Teo Trandafir va merge să se trateze într-o clinică din Viena, în prezent ea fiind internată la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută.

Lacrimile taie pofta de sex

In cadrul unui nou studiu, un grup de cercetatori de la Weizmann Institute a demonstrat existenta unui mesaj codificat chimic in lacrimi; unul in masura sa le reduca barbatilor gradul de "activare sexuala", potrivit articolului pe aceasta tema, publicat in Science Express.

Ştirile care ar putea schimba lumea, dar au fost ignorate

S-au intamplat recent, atat de recent, incat opinia publica mondiala le-a uitat intr-un elan aproape inconstient... Au fost ascunse, musamalizate si rapid ingropate, parca la ordin...


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

România începe anul cu un munte de bani, dar companiile tot taie joburi şi afaceri

Statul începe noul an pe un munte de bani, cu 900 mil. euro de la FMI şi alte 2,5 mld. euro ce vor veni de la UE şi Banca Mondială, în timp ce în eco­nomia reală companiile private conti­nuă să concedieze personal, să închidă afaceri sau să intre în insolvenţă.

30 de ani – vârsta recomandată pentru a te lăsa de fumat

Îngrijirea optimă pe care o persoană trebuie să şi-o acorde diferă de la o decadă de vârstă la alta. Studiile de specialitate arată că în jurul vârstei de 30 de ani pot fi depistate genele pentru cancerul intestinal şi riscul de osteo­poroză, informează Daily Mail

sursa: bihoreanul.gandul.info

De-o fi una, de-o fi alta, jumate mandatu-i gata - Promisiuni electorale înfăşate în pamperşi

Prima construcţie a unei grădiniţe din actualul mandat al administraţiei liberale a demarat în urmă cu câteva zile. Cu toate că în campania electorală acest obiectiv s-a aflat printre principalele teme abordate, abia acum s-a reuşit implementarea unui astfel de proiect. Prima grădiniţă ridicată în Oradea de administraţia locală, după mulţi ani, va fi inaugurată în a doua parte a anului 2012, aceasta fiind amplasată în Cartierul Nufărul, pe strada Liszt Ferenc.

Ingineriile manageriale întorc Maternitatea cu susu-n jos

Maternitatea din Oradea suferă ample lucrări de reaşezare a spaţiilor medicale. Parterul şi etajul unu sunt în şantier, aici fiind amenajat Ambulatoriul de specialitate. În urmă cu două săptămâni a fost reconfigurat spaţiul de aici, fiind dezafectate câteva cabinete medicale, iar farmacia a fost redusă. Gavril Grebenişan, managerul Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie informează că a luat mai multe măsuri pentru o eficientă utilizare a spaţiului clădirii.

Start la olimpiadele şi concursurile şcolare

La o săptămână de la reluarea cursurilor s-a dat startul concursurilor şcolare. Prima disciplină la care şi-au testat cunoştinţele elevii bihoreni a fost Istoria, ciclul de concursuri şi olimpiade fiind deschis de ştiinţele socio-umane.

Concert Hi-Q în Lotus

Mâine, 12 ianuarie, în intervalul orar 11.00-20.00, va avea loc evenimentul intitulat "It's Hi-Q Time @ Lotus Center" din cadrul Super Sale Week.

Vremea bună şi vremurile grele îi scot pe orădeni la pescuit

Temperaturile mai ridicate din ultimele zile - şi, după cum ne-au declarat chiar unii dintre ei, preţurile tot mai mari din galantare - au determinat zeci de pescari orădeni, înarmaţi cu undiţe, momeală şi plase, să ia cu asalt malul Crişului Repede, în amonte de Podul Dacia, acolo unde se pare că peştii s-au retras în număr mare. "Recolta" a fost bogată, pescarii declarându-se foarte mulţumiţi de cantitatea de peşte prins în doar două-trei ore.

Sute de amenzi pentru vitezomani

Poliţiştii rutierişti nu au stat degeaba în weekendul care tocmai a trecut, aplicând peste 529 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 80.698 lei. Totodată, 23 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute şase certificate de înmatriculare, au fost constatate nouă infracţiuni şi 14 tamponări.

Parfumaţi la volan

Chefurile de Bobotează şi Sfântul Ioan le-au dat de furcă poliţiştilor rutieri. O cavalcadă de incidente au fost semnalate la sfârşitul săptămânii, toate având numitor comun consumul de alcool la volan.

Uleiul de nucă reduce acumularea de colesterol

Cura cu miez de nucă este indicată, ca adjuvant, în tulburările de stomac şi intestine: ulcere, dispepsii, iritaţii, pirozis, diaree, constipaţie. Sfărâmat la mixer sau făcut pudră, miezul de nucă nu provoacă iritaţie.

sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *