Meciul Bosnia Romania naste dispute intre declaratiile selectionerilor

Sport  |  0 comentarii

Meci decisiv

Sâmbătă, microbiştii vor vedea meciul decisiv pentru calificarea României la Campionatul European de fotbal din 2012, cu Bosnia. Pana atunci, in presa vehiluleaza fel si fel de declaratii.
Selecţionerul Bosniei, Safet Susici, a declarat că echipa sa trebuie să înscrie cel puţin două goluri sâmbătă, la Zenica, pentru a putea învinge naţionala României.

Vremea Bucuresti                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

"Suntem o echipă care joacă destul de riscant, iar un singur gol marcat împotriva României nu va fi de ajuns. Aşa că sâmbătă va trebui să înscriem de două ori, cel puţin. Avem destui jucători care pot pune în pericol poarta adversă. Avem o echipă ofensivă, putem pune probleme oricui. Portarul Hasagici şi mijlocaşul Pjanici, care s-au confruntat cu unele probleme medicale, vor fi apţi de joc. Joi şi vineri avem antrenamente de mai mică intensitate, nu vreau să-i forţăm pe jucători, vin după meciuri multe la echipele lor de club şi trebuie să fie în cea mai bună stare de joc", a spus Susici.
Tehnicianul bosniac a afirmat că naţionala României dispune de jucători valoroşi, precum Mutu sau Chivu.
"Cei doi sunt fotbalişti excepţionali. Am văzut că şi românii sunt încrezători înaintea acestui joc. Ar fi foarte bine să iasă la atac, ne-ar conveni, dar mi-e greu să cred că ne vor subestima. Au şi ei calculele lor, vin la Zenica în primul rând să nu piardă. Dacă învingem noi, facem 7 puncte iar România rămâne cu două. Cred că adversarul va folosi opt-nouă jucători care au evoluat şi în meciul amical cu Italia", comentat el.
Mijlocaşul Semir Stilici a precizat că orice alt rezultat în afara victoriei ar fi considerat un mare eşec. "Starea de spirit în cadrul lotului este excelentă, vom da totul să câştigăm", a adăugat el.
Partida Bosnia-Herţegovina - România, contând pentru pentru grupa a 4-a a preliminariilor Euro-2012, se va disputa, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 20.15 de Pro TV.


0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *