Meciul de fotbal U Cluj - Steaua Bucuresti se desfasoara la Alba Iulia

Sport  |  0 comentarii

Steaua Bucuresti va intalni echipa gazda U CLuj, echipa de fotbal nou promovata in Liga lui Mitica.
Steaua o va ataca pe U Cluj numai cu jucatori romani. "Nu l-am vazut niciodata pe Piturca mai optimist ca acum" spune Becali. Piturca l-a luat si pe pustiul Matei la Alba Iulia.

Piţurcă a fost nevoit să nu-l includă în lotul deplasat la Alba-Iulia pe atacantul grec, accidentat, însă se gîndeşte să mizeze din primul minut pe fundaşul portughez

Piţurcă nu are tot lotul la dispoziţie pentru primul lui meci pe banca Stelei. Ieri s-a plecat spre Alba-Iulia, însă antrenorul a fost nevoit să-l lase acasă pe Kapetanos, care a acuzat probleme medicale la gleznă, fiind suspect chiar de o entorsă uşoară.

Cum grecul oricum nu ar fi intrat în planurile lui Piţi pentru primul "11", s-a decis să nu facă deplasarea şi a rămas acasă. În aceste condiţii, singura rezervă ca atacant pentru Stancu va fi Romeo Surdu, fotbalist cu evoluţii apreciate în partidele amicale ale verii.Absenţa lui Kapetanos nu e singurul lucru care l-a determinat pe Piţi să regîndească componenţa lotului şi a echipei de azi. Chiar dacă l-a folosit pe Gardoş în aproape toate meciurile amicale şi a fost mulţumit de el, Piţi e tot mai tentat să-l lase rezervă şi să joace titular cu portughezul Geraldo lîngă Abrudan în centrul defensivei. Motivul? Are doar 21 de ani şi o eventuală eroare majoră la debutul său în Liga 1 l-ar afecta psihic.

sursa: gsptv.ro
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *