Medici Brasov boala job agricultura prostituata hotel craciun investitie revelion stiri ziare Brasov

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Proceduri standard pentru asistenţii medicali

Asistenţii sociali şi moaşele din România vor lucra după o serie de proceduri standard. De ieri se află în dezbatere publică pe site-ul wwww.ms.ro, un proiect de lege elaborat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali. Proiectul prevede o serie de practici medicale standard pe baza cărora asistenţii medicali şi moaşele să poată lua deciziile cele mai rapide, dar şi corect pentru îngrijirea pacienţilor.

O bătrînă a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

O bătrînă de 74 de ani, care suferă de boala Alzheimer, a plecat de acasă înainte de Revelion şi nu s-a mai întors acasă. Făinarea Georgeta urma un tratament medical pentru boala de care suferă, iar pe data de 31 decembrie a plecat de acasă în jurul orei 09.00 şi de atunci nu s-a mai întors. Fiica bătrînei, îngrijorată, a anunţat chiar în acea zi poliţia, dar nu a vrut mediatizarea imediată.

Colegiul de Agricultură din Prejmer asaltat de hoţi

Trei bărbaţi din Prejmer şi-au serbat Revelionul într-un mod inedit. S-au dus la furat în curtea Colegiului de Agricultură şi Industrie din localitate. Ei au intrat în noaptea dintre ani în curtea colegiului şi au plecat cu ţevi metalice în valoare de circa 3.000 de lei pe care voiau să le valorifice la fier vechi.

Mama prostituatei ucigase si-a vazut iei pentru prima data nepoata

Eva Benedek, mama brasovencei Adriana Benedek, cea care a socat intreaga Germanie aruncandu-si copilul de la geam in ziua de Craciun, si-a vazut ieri pentru prima data nepoata - pe Alexandra, fiica de doi ani a Adrianei

Si-a taiat venele in camera de hotel

Barbatul si-a taiat venele si a scris cu sange, pe oglinda, din camera in care se cazase, un mesaj in limba engleza. Tanarul de 25 de ani si-a petrecut noaptea dintre ani cu iubita.

Eclipsa de soare, 5 minute pe cerul Brasovului

Ieri, in jurul orei 11.00, norii s-au dat la o parte pentru a face loc unui Soare "stirbit" de Luna. Astronomii amatori si-au instalat lunetele si aparatele de observare a cerului, pentru a fotografia eclipsa partiala

Craciunul pe stil vechi a umplut Poiana Brasov

Basarabenii, ucrainienii si rusii care sarbatoresc pe stil vechi nasterea Domnului au luat cu asalt Poiana Brasov. Ortodocsii pe stil vechi sunt mai norocosi: zapada e din plin, asa ca hotelurile, restaurantele si partiile sunt aglomerate. Operatorii de servicii se pot lauda chiar si dupa primul tur de sarbatori ca au ocupat 80% din spatiu

Telegraph îi îndeamnă pe britanici să cumpere proprietăţi în judeţul Braşov

Britanicii ar trebui să facă investiţii imobiliare în Transilvania, în locurile în care are proprietăţi prinţul Charles. Este sfatul jurnaliştilor britanicilor de la The Telegraph care spun că achiziţionarea unei case în Viscri ar putea aduce multe satisfacţii. Prinţul Charles este foarte mulţumit de proprietăţile din Transilvania unde merge cu plăcere în din 1998, susţin jurnaliştii de la The Telegraph. Atunci când nu este ocupat de membri ai familiei regale, conacului prinţului din Viscri găzduieşte 10.000 de vizitatori în fiecare an.

Revelion ratat

Jumătate de litru de apă minerală la patru persoane, un pahar de suc şi 3 felii de pâine. Nu este meniul de criză al celei mai sărace familii din Braşov. Asta au avut pe masă la un restaurant mai mulţi braşoveni la trecerea dintre ani. După ce au plătit câte 130 de lei, meniul festiv de revelion, oamenii au răbdat de foame, iar la ora 4 dimineaţa în timp ce alţii încă mai petreceau, au plecat spre case supăraţi că petrecerea de revelion a fost ratată.

Posturi libere de call center

Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru vorbitorii de italiană, portugheză, spaniolă germană, dar şi franceză şi engleză, potrivit anunţurilor postate de companii pe site-urile de recrutare
   Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *