Mediesenii au platit impozite de 4 milioane de euro - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Mediesenii au platit impozite de 4 milioane de euro

Pana in acest moment, 15.147 de contribuabili persoane fizice si-au platit impozitul pe cladire, pe mijloacele auto, teren construit sau teren agricol la Medias.
Primaria a anuntat ca suma totala incasata este de 4.147.998 lei, mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut cand incasarile au fost de 3.689.169 lei. Ziua de 30 septembrie a fost ultimul termen de plata a taxelor si impozitelor locale in conformitate cu prevederile Codului Fiscal
In ceea ce priveste persoanele juridice suma totala incasata din plata taxelor si impozitelor locale a fost de 12.741.432 lei , mai mult cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de persoane juridice si-au platit taxele si impozitele peste 70% dintre contribuabili. In aceasta perioada reprezentantii Directiei Fiscale Locale emite somatii si titluri executorii pentru contribuabili care inregistreaza restante la plata taxelor si impozitelor locale fiind demarata astfel procedura de executare silita. „Este vorba despre 9.871 persoane fizice si 391 persoane juridice. Pentru debitele neachitate se percep majorari de 2%, conform legislatiei in vigoare, pe luna si fractiune de luna", se arata intr-o statistica a primariei Medias.

Sursa: Adevarul

06.10.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *