Melci cu unt - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare peste  |  0 comentarii

Ingrediente:
 
400 g carne de melci, 50 g unt, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de boia dulce, 1 legatura ceapa verde, sare, piper.
Mod de preparare:
Impartim untul in doua. Melcii se lasa sa se decongeleze putin cupa care ii adaugam intr-un vas cu o parte de unt. Ii lasam sa fiarba in unt 10 minute. Daca apa scade prea mult,adaugam cate o lingura de apa. Separat incalzim untul. Cand incepe sa fiarba adaugam boaia si stingem repede cu o lingura de apa. Se adauga ceapa verde taiata de 3-5 cm. Se fierbe totul inca un minut cat sa scada sosul.
Pe mijlocul unei farfurii intinse se aseaza un fir de spagheta cat sa separe farfuria in doua. Intr-o parte adaugam melcii fierti in unt,iar in cealalta jumatate sosul de unt cu boia si ceapa.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *