Mentalitate cabana incendiu targ liceu arta job munca buget sibiu urs zoo ice hotel eba stiri ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

O lume frumoasă, cât vezi cu ochii minţii

Există oameni care schimbă mentalităţi, există oameni care îşi pun amprenta pe lumea în care trăiesc. Sunt câştigători ai unor premii de prestigiu precum Nobel sau Pulitzer, iar când conferenţiază strâng sute de ascultători în jurul lor. Dar nu întotdeauna.

Cabană distrusă de un incendiu, la Dumbrăveni

În această dimineaţă puţin după ora 4, Detaşamentul de Pompieri Mediaş şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Dumbrăveni au intervenit în localitatea Dumbrăveni, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu, izbucnit la o cabană.

Calendarul târgurilor pe 2011 a fost aprobat

Conducerea Consiliului Judeţean şi aleşii judeţului au aprobat Calendarul pieţelor şi târgurilor organizate în judeţul Sibiu în 2011.

Liceenii se întrec la LicArt

Pentru câteva zile au încercat să uite de algebră, trigonometrie, geografie sau zoologie şi s–au dedicat poeziilor sau fotografiilor. Este vorba de cei 856 de liceeni din toată ţara care au intrat deja în competiţia LicArt. Înscrieri se mai pot face până la finalul lunii martie.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Străinii vor să ne cumpere munca

Site–urile de angajare abundă de anunţuri ale străinilor pentru muncitori români. Se caută de la muncitori necalificaţi până la arhitecţi şi ingineri


Bugetul judeţului, aproape gata

Martin Bottesch, preşedintele Consiliului Judeţean, susţine că în această săptămână va fi finalizat bugetul judeţului pentru 2011. În mare, bugetul judeţului este cunoscut, însă se mai aşteaptă confirmarea unor sume de la Direcţia de Finanţe.

Asalt cu urşi şi burduhoşi la Cârţa

Vaccinul împotriva relelor din noul an se ia la Cârţa, iar reţeta e una simplă: funingine amestecată cu untură. Succesul acestui "medicament" e dovedit an de an, în ziua de 8 ianuarie, când urşi şi burduhoşi colindă uliţele şi cănesc trecătorii pentru un an mai bun.

Grădina Zoologică nu hibernează

Cei ce cred că iarna grădinile zoologice hibernează se înşală amarnic. Cel mai elocvent exemplu ne este oferit chiar la Sibiu. Mirela Gligore ne-a confirmat faptul că administratorilor Grădinii Zoologice din Sibiu nu le este uşor nici iarna, mai ales că trebuie să asigure, în special animalelor exotice condiţii speciale şi mai multă hrană bogată în vitamine, absolut necesară pentru aceste animale pentru a putea face faţă anotimpului rece.

Ice Hotel îşi schimbă numele, în urma unei somaţii

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, cunoscut şi sub numele de Ice Hotel, îşi va schimba numele în Hotel of Ice, după ce reprezentanţii unei construcţii asemănătoare, Ice Hotel din Jukkasjärvi, Suedia, au trimis sibienilor o somaţie, susţinând că denumirea Ice Hotel este marcă înregistrată, deţinută de ei, din 1996.

EBA la Sibiu: Intrarea României în Schengen la timp, o prioritate

Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că aderarea României în spaţiul Schengen "la timp" este una dintre priorităţile sale ca europarlamentar, pentru anul 2011. Europarlamentarul s-a declarat "optimist" că acest lucru se poate întâmpla.

Expoziţie nouă, la Galeria de Artă Contemporană

O nouă expoziţie temporară va fi deschisă la Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu. Este vorba despre "Reproducere, repetiţie şi revoltă. Multiplicitate în arta spaniolă emergentă", vernisată luni, 10 ianuarie, de la ora 17. Expoziţia va fi deschisă până luni, 7 februarie.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *