Mi-e dor de tine, spune o fata ca isi asteapta iubitul

Declaratii de dragoste  |  0 comentarii

E noapte! Tarziu, in noapte .stelele stralucesc la fereastra mea,aducandu-mi aminte de stralucirea ochilor ta, stralicire ce nu cred c-am sa o pot uita vreodata. Si acuma dupa atata timp ce a trecut peste dragostea noastra, port in suflet zambetul tau!

Mi-e dor de tine! Cand spun aceste cuvinte intreaga mea fiinta tresare.Am crezut eu vreodata ca pot exista asemenea sentimente? Dar aceste sentimente numai cel ce iubeste cu toata fiinta sa,numaicel ce a atins culmile dragostei,poate sa le cunoasca. Eu le-am cunoscut asa cum nimeni nu le va cunoaste vreodata,asa de mare este iubirea mea pentru tine iubirea mea,e chiar mai puternica decat la inceput si nimeni nu o va distruge:nici distant,nici timpul si chiar nici moartea pentru ca iubirea noastra e mai puternica decat orice fiinta din UNIVERS.

Ce sa-ti mai spun? Ca TE IUBESC mai mult decat meriti? Ca dragostea nu e nemarginita? Asta cred ca stii ca  TE IUBESC,nu pentru ceea ce esti tu ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine.

Am suferit atat de mult pentru iubirea asta,chiar mai mult decat poate suferi cineva intr-o viata! Si totusi nici chiar suferinta nu ma mai inspaimanta!Mai tare ma inspaimanta faptul ca as putea sa te pierd! Dar nu, nu renunt voi lupta pentru dragostea  mea!

Oriunde ma intorc, oriunde merg tu esti acolo,esti acolo pentru ca eu te port in mintea si in inima mea sit e voi purta mereu iubirea mea TE IUBESC MAI MULT CA LUMINA OCHILOR MEI.

Autor: Pamela
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *