Mini-tarte cu banane
Mod de preparare:
Intr-un vas mai mare, se amesteca untul, zaharul tos si 50 g praf de budinca. Se adauga un praf de sare, doua pliculete de zahar vanilinat si doua oua.
Se mixeaza pana cand devine ca o crema, se adauga faina mestecata cu o jumatate de pliculet de praf de copt si se framanta pana cand rezulta un aluat potrivit de tare.
Se acopera cu folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 de minute. Se ung forme de tarte cu unt, se pune cate o bila din aluat si se preseaza ca sa ia forma de tarta.
Se introduc an cuptor zece minute. Fulgii de cocos se pun antr-un castron ampreuna cu esenta de lamaie, bananele pisate, praful de budinca si pudra de scortisoara. Se adauga oul ramas, se amesteca si crema rezultata se pune peste tartele scoase din forme si antoarse.
Se introduc din nou an cuptor si se tin pana cand compozitia se antareste si capata o culoare aurie.
an crema de cocos, se poate adauga si menta tocata.
Posteaza un comentariu
Campurile marcate sunt obligatorii *
0 Comentarii la articol