Mini-tarte cu dulceata de nuci

Rețete de prăjituri și dulciuri  |  0 comentarii

Ingrediente Mini-tarte cu nuci : 200g nuci, dulceata de nuci, Pentru aluat: 200 g faian, 100g miere, 125g margarina, 50g zahar pudra, 1 lingurita scortisoara. Pentru crema: 250g margarina , 250g marmelada, 50g nuci, 1 lingura cu coniac, cativa biscuiti populari.

Mod de preparare:
Freaca mierea cu cu zaharul si margarina.Adauga restul ingrediebtelor si aluatul astfel obtinut lasa-l se odihneasca aproximativ 1 ora.Intinde din el foi mici si aseaza-le in formele de tarta neunse.Inteapa aluatul din loc in loc si coace cam 20 minute.Intre timp,freaca bine margarina,dupa care adauga marmelada,biscuitii sfaramati,nucile zdrobite si coniacul.Amesteca bine pana cand intreaga compozitie .Pune deasupra nucile ramase si dulceata.Serveste dupa ce au stat la rece 15 minute.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *