Ministerul Sanatatii a deblocat posturi in spitalele din Arges - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Posturi deblocate in spitalele din Arges

Mai multe posturi au fost deblocate de Ministerul Sanatatii pentru judetul Arges. Este vorba atat de posturi in structurile subordonate Ministerului, cat si de posturi din structurile trecute recent in subordinea Consiliului Judetean si a Consiilor Locale.
Ministerul Sanatatii a publicat pe pagina proprie de internet www.ms.ro lista posturilor vacante pe unitati sanitare, categorii de personal si specialitati medicale pentru care vor fi demarate procedurile de scoatere la concurs. In urma tragediei de la maternitatea Giulesti, Ministerul a decis deblocarea mai multor posturi din sistemul medico-sanitar. La nivel national este vorba de 2.322 de posturi, din care 53 in Arges.
Astfel, in Argea vor fi deblocate ai vor putea ai ocupate prin concurs 30 de posturi, din care 8 medici (6 medici specialiati, un medic primar ai un medic rezident), 19 asistenti sau asistente ai 3 persoane pentru personalul auxiliar. De asemenea, Consiliul Judetean ai Consiliile Locale care au preluat spitale vor putea face angajari in limita a...23,5 posturi.

Sursa: epitesti.ro

22.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *