Ministrul Videanu sustine ca ar putea trai cu un salariu de 1500 lei si si-ar intretine si sotia somera si copilul - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Ministrul Adriean Videanu sustine ca ar putea trai cu un salariu de profesor, de 15 milioane de lei vechi si si-ar intretine si sotia somera si copilul student

Intrebat cum s-ar descurca daca ar fi profesor in provincie, cu un salariu de 15 milioane de lei vechi, bani din care ar trebui sa mai intretina si o sotie somera si un copil la facultate, ministrul Videanu a raspuns ca ar gestiona bine banii.
Videanu sustine ca nu cunoaste detalii legate de investitia in casa sa de la Snagov, despre care spune ca e realizata din calcar, nu din marmura. "Evident ca acel calcar pe care l-ati vazut nu e o marmura, ci este un calcar, dar nu pot sa cer multora sa se priceapa in acest domeniu.
Daca vreti sa stiti, calcarul este un material ordinar de constructii, care este un material rezistent, foarte ieftin", a raspuns el, intrebat de reporter daca a folosit marmura de la firma pe care o detine pentru casa de la Snagov.

Sursa: gandul.info

20.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *