Minor deces vremea victima legea educatiei infractor accident firma etnobotanice avion ajutor social cocaina medic stiri ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

S-a spinzurat la 13 ani

Fetita de doar 13 ani a fost gasita spinzurata intr-o gospodarie din comuna Corbasca, judetul Bacau – politistii au deschis o ancheta in acest caz si efectueaza cercetari cu privire la decesul minorei – cele mai multe cazuri/tentative de suicid in rindul minorilor au fost inregistrate in anul 2009.

Gheata a facut peste 30 de victime, in doar citeva ore

Peste 30 de bacauani de toate virstele au cazut, duminica, 9 ianuarie, victime ale ghetii.

Noua Lege a Educatiei va fi aplicata din anul scolar 2011 – 2012

Legea Educatiei Nationale, promulgata la inceputul acestui an de presedintele Traiana Basescu, se va aplica din prima zi a anului scolar 2011 – 2012, a precizat ieri, intr-o conferinta pe aceasta tema, Florin Lazar, inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.

Infractionalitatea in scolile bacauane

In anul 2010, in scolile din judetul Bacau s-au inregistrat mai putine infractiuni – imbucurator este faptul ca s-a redus numarul elevilor implicati in comiterea de fapte penale si numarul copiilor victimizati

Copil omorit pe pod

Un copil in virsta de 14 ani din orasul Darmanesti, judetul Bacau, a murit in strada dupa ce a fost victima unui accident de circulatie.

O firma din Iasi cere anularea HCL ce vizeza etnobotanicele

O societate din Iasi care comercializeaza in municipiul Bacau plante etnobotanice a inaintat o plingere prealabila pe adresa Consiliului Local Bacau.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania            anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Locuri speciale pentru plimbarea si joaca animalelor de companie

In municipiul Bacau se vor amenaja in parcuri locuri speciale pentru plimbarea, relaxarea si jocul patrupedelor – pentru inceput se vor face in patru locatii, urmind ca acestea sa sporeasca in functie de solicitari si de terenurile ce vor fi identificate si permit amenajarea lor pentru animalele de companie

Ceata tine avioanele la sol

Cursele care trebuiau sa plece ieri de pe Aeroportul International “George Enescu” Bacau au avut de suferit din nou din cauza vremii nefavorabile zborului.

Doar 35% din beneficiarii de ajutor social si-au primit banii in 2010

Plata ajutorului social a reprezentat, cu atit mai mult in 2010, an de criza economica acuta, o adevarata povara pentru primariile din judet. Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale (AJPS) Bacau, din totalul beneficiarilor Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, anul trecut, doar 35,2% au si intrat in posesia ajutoarelor cuvenite.

Suspiciune neconfirmata de consum de cocaina

Tinarul in virsta de 28 de ani internat vineri noapte la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau cu suspiciune de consum de cocaina a fost extrenat in cursul diminetii de ieri.

Proprietarii de bovine, sfatuiti la colaborare cu medicii veterinari, in vederea prevenirii unor maladii

Inspectorii sanitari-veterinari reiau, pentru 2011, sfaturile si avertismentele pentru proprietarii de animale din judet legate de respectarea cu strictete a unor obligatii in scopul prevenirii de imbolnaviri atit in rindul populatiei cit si al animalelor.

sursa: ziaruldebacau.ro

Pusculite electorale

Cu un an inainte de alegeri, municipalitatea „baga” bani cu nemiluita in societatile pe care le detine. Mai multe firme care apartin municipalitatii bacauane si care n-au functionat niciodata, vor primi in acest an importante sume de bani, cu titlul de contributie a Consiliului Local la capitalul social al acestora.

Scandal de proportii la Scoala din Gheorghe Doja

Revolta parintilor care au copii in invatamântul primar. Parintii elevilor din clasele I-IV, care invata in scoala din localitatea Gheorghe Doja, s-au revoltat impotriva unor decizii luate local de directorul unitatii de invatamânt.

Criza de personal la Vama Bacau

Angajati la cota de avarie. Directia Judeteana de Accize si Operatiuni Vamale Bacau se confrunta cu o criza de angajati.

Conditii dure pentru acordarea ajutorului social

Familiile care au o masina Dacia sau un cazan de facut tuica vor fi excluse de la ajutorul social. Primariile pot stabili criterii suplimentare de acordare a ajutorului. Acestea trebuie sa faca un plan de lucrari ce vor fi efectuate cu persoanele apte de munca si vor raporta la Agentia de Prestatii Sociale.

sursa: desteptarea.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *