Minor depistat de poliţişti la volanul unui autoturism

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Un autoturism a fost urmărit în trafic de poliţiştii constănţeni, întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar / La volanul acestuia a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, iar în interior au fost găsite mai multe bunuri ce proveneau din comiterea de furturi.

Ieri dimineaţă, la ora 04.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu al I.P.J. Constanţa, în timpul executării unei acţiuni pe linie rutieră pe D.J. 222, au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru controlul unui autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după efectuarea somaţiilor legale, oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri în plan vertical şi în direcţia cauciucurilor autoturismului. În urma folosirii armamentului din dotare nicio persoană nu a fost rănită.

După aproximativ 4 km de urmărire, autoturismul a fost blocat în trafic.La volanul acestuia a fost identificat A.D., de 15 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, iar ca pasager, S. RĂZVAN, de 25 de ani, din Mihail Kogălniceanu.

Totodată, în autoturism au fost găsite mai multe bunuri (componente de utilaje agricole, izolatori, un motor electric, o cutie de viteză, etc), a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către cei doi suspecţi.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bunurile au fost sustrase de către suspecţi, în noaptea de 12/13 iunie a.c., de la reţeaua de irigaţii a două ferme din apropierea comunei Mihail Kogălniceanu, precum şi dintr-un autoturism parcat pe strada Dorobanţi, din aceeaşi localitate.

Prejudiciul, în valoare de 4.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, urmând a fi restituit părţilor păgubite.

În prezent, cercetările continuă cu suspecţii în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *