Mircea Badea: "Sunt convins ca o sa ma bage la parnaie Basescu"

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Mircea Badea: "Sunt convins ca o sa ma bage la parnaie Basescu"

Recenta arestare pentru 29 de zile a patronului OTV, Dan Diaconescu, dar si faptul ca se afla in razboi cu presedintele Traian Basescu, l-a determinat pe realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, sa declare ca este convins ca va fi încarcerat.
"Sunt într-un razboi cu Traian Basescu si daca e sa fac un pronostic sunt convins ca o sa vad o celula pe dinauntru (...) De la nivelul functiei publice, pentru ca este presedinte, se foloseste de institutiile statului, care nu sunt ale lui (...) Sunt convins ca o sa ma bage la pârnaie Basescu", a declarat Mircea Badea.
Vedeta de la Antena 3 stie deja si care este scenariul cazul sau, care va începe cu o interceptare telefonica nevinovata, interpretata de procurori, iar niste judecatori de la sectorul 1, unde "se întâmpla lucrui bune",  vor constata fapta: "Procurorii pot sa spuna ca noi vorbeam de fapt despre doua bombe nucleare, doua tone de droguri, doua kalasnikov cu care sa-l împuscam pe Traian Basescu. Mai mult decat atât vor gasi si niste judecatori care sa zica: 'da domne este limpede, cum a zis? 2 plasme? Deci vroia 2000 de hectare de teren sau 200.000 de euro. Este evident'", este de parere realizatorul tv.

sursa: libertatea.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *