Mita potitia fisc internet contrabanda diicot evaziune fiscala boala botosani inima stiri ziare Botosani

Stiri Botosani  |  0 comentarii

Seful de post din Corni, prins cand primea mita

In data de 21 decembrie, procurorii impreuna cu ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Botosani, cu sprijinul tehnic al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), au organizat prinderea in flagrant a politistului, in momentul in care primea, cu titlu de mita, suma de 200 de Euro si un parfum de la un denuntator din Corni, B.A..

90% dintre administratiile financiare vor disparea

Majoritatea administratiilor financiare vor deveni istorie in cativa ani, anunta presedintele Fiscului, Sorin Blejnar. 90% vor fi inchise, insa cozile nu vor aparea la ghisee, pentru ca, spera Fiscul, oamenii vor apela la internet pentru a face platile.

Contrabanda cu usturoi

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT si alte 12 sunt cercetate in libertate pentru spalare de bani, contrabanda si evaziune fiscala de 500.000 de euro, in urma a 23 de pechezitii facute de politisti in Capitala si in judete Iasi si Ilfov.

Politist de frontiera, la judecata pentru contrabanda

Un politist de frontiera botosanean care ajuta un grup infractional sa transporte peste granita tigari de contrabanda a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul DIICOT-Biroul Teritorial Botosani pentru contrabanda si aderarea la grup infractional organizat. Pe langa agentul Marius Marian Ciobanu au mai fost trimise in judecata inca patru persoane din grupul respectiv.

 Boli care au facut mii de victime printre botosaneni

Bolile cardiovasculare rapun, in continuare, mii de botosaneni, fiind la aceasta data prima cauza de deces in judet.
Desi in primele noua luni ale anului in curs numarul deceselor cauzate de aceasta categorie de afectiuni a scazut usor comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, bolile cardiovasculare fac in continuare ingrijorator de multe victime. 2498 de persoane si-au pierdut viata in primele noua luni ale anului in curs din cauza afectiunilor cardiovasculare.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *