Miting de pacalici la Pitesti. Totul s-a dovedit a fi o pierdere de timp pentru ca la pichetare nu au fost prezente mai mult de 20 de persoane - Ziare

Stiri Arges  |  0 comentarii

Miting de pacalici la Pitesti

Federatia Agrostar anunta un miting cu aproximativ 15.000 de participanti in intreaga tara. La Pitesti,  Sindicatul Producatorilor Agricoli Arges obtinuse o autorizatie pentru pichetarea Prefecturii, la care urmau sa participe 280 de agricultori din judet.
Totul s-a dovedit a fi o pierdere de timp pentru ca la pichetare nu au fost prezente mai mult de 20 de persoane. Acestea, in majoritate de etnie rroma, habar nu aveau de ce se afla in Piata Milea. Nu s-a scandat, nu s-a strigat, mai mult de atat, din cauza frigului participantii zgribuliti au gasit o alta utilitate a pancartelor: le-au pus pe bancile metalice si s-au asezat pe ele. „Mitingul“ a fost organizat pentru ca fermierii sa atraga atentia Guvernului asupra pro-blemelor din agricultura. Fermierii solicita elaborarea le-gislatiei si obtinerea acordului de la Comisia Europeana pentru acordarea ajutoarelor de stat in sectoarele agricol si forestier, solutii pentru plata ajutoarelor pe cap de animal si pentru plata pe suprafata, reabilitarea si adaptarea sistemului de irigatii astfel incat acesta sa poata fi folosit.

Sursa: ziartop.ro

03.09.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *