Moarte pdl termocentrala spital valea jiului bingo speolog sport bani educatie cantonament meci stiri ziare Hunedoara

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Morţi prin intoxicare cu monoxid de carbon, găsiţi după circa trei săptămâni

O cameră a unui cămin de nefamilişti din oraşul Simeria s-a transformat într-o adevărată încăpere a ororilor, după ce în interiorul acesteia au fost descoperite, sâmbătă, corpurile aflate în stare avansată de putrefacţie a trei persoane, un bărbat şi două femei.

Vladu a fost schimbat din funcţie

Termocentrala Mintia are de săptămâna trecută un nou director general adjunct, după ce Cristian Vladu, membru PDL. fostul ocupant al acestei poziţii, a fost revocat din funcţie în urma unei decizii luate de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Societatea Electrocentrale Deva SA.

Un singur spital pentru Valea Jiului

Primarii şi conducerile spitalelor din localităţile Vaii Jiului trebuie să hotărască, până mâine, în ce fel va continua activitatea sanitară în zonă. Conform cerinţelor Ministerului Sănătăţii, judeţul Hunedoara trebuie să reducă cu 300 numărul paturilor existente, o treime dintre acestea fiind în spitalele din Valea Jiului.

Legiştii hunedoreni „au luat” moartea la întrebări de aproape şase sute de ori

Angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală (SJML) Hunedoara au efectuat, anul trecut, 580 de autopsii. Rapoartele legiştilor din judeţ scot la iveală statistici cutremurătoare. Cifrele arată că, în 2010, aproape 300 de hunedoreni şi-au pierdut viaţa într-un mod violent.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Un angajat de la Bingo a „zburat” de pe şosea,cu maşina firmei

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Deva, a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe marginea drumului.

Speolog rănit în PeŞtera Şura Mare

Un speolog hunedorean a fost salvat, la finalul unei operaţiuni care a durat mai bine de 15 ore, după ce s-a rănit sâmbătă, în Peştera Şura Mare, de lângă comuna Pui.

Transferuri secrete, preparator fizic oficial

Antrenorul Ioan Petcu va da, azi, la ora 10.00, startul pregătirilor alb-albaştrilor, pentru returul campionatului. Lotul de jucători va fi completat cu o serie de sportivi noi, ţinuţi încă la secret, iar programul de pregătire va fi întocmit în colaborare cu „maestrul atlestismului hunedorean”, Ştefan Beregszaszy, care e noul preparator fizic al clubului.

„Consumul de fonduri europene este redus”

Statutul Legii minorităţilor şi Legea dezvoltării regionale sunt priorităţile UDMR pentru viitoarea sesiune parlamentară. Declaraţia a fost făcută de europarlamentarul Iuliu Winkler (foto), la Deva, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu cred în noua Lege a Educaţiei

Modificările aduse la Legea Educaţiei nu sunt pe placul sindicaliştilor din învăţământ, care au fost surprinşi să vadă că magistraţii de la Curtea Constituţională au aprobat noile prevederi legale.

Cantonament în Parâng

Echipa de fotbal Universitatea Petroşani este singura grupare de Liga a IV-a din Valea Jiului, care îşi permite din punct de vedere financiar un cantonament la munte. Stagiul de pregătire va dura numai cinci zile şi va avea loc în Parâng, la doi paşi de Petroşani.

Mai puţini de la un an la altul

În ultimii 15 ani, populaţia Văii Jiului a scăzut cu peste 30.000 de locuitori.

Meci de gală la Petrila

Arena de popice din Petrila va găzdui pe data de 29 ianuarie 2011, de la ora 13:00, un meci special din cadrul Ligii Campionilor la popice. Este vorba de partida dintre campioana României la feminin, Electromureş Romgaz Tg. Mureş

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *