Contracte de Comodat

Contracte de Comodatde Modele de

Contracte de Comodat

Contract de comodat auto, contract comodat sediu, contracte inchiriere, clauzele contractelor de arenda, contractul de custodie, contractul de concesiune.

Contracte Prestari Servicii

Contracte Prestari Serviciide Modele de

Contracte Prestari Servicii

Contract prestari servicii persoana fizica, contract prestari servicii constructii, contract prestari servicii transport, rezilerea contractului.

Contract Vanzare-Cumparare

Contract Vanzare-Cumparare de Modele de

Contract Vanzare-Cumparare

Contract de vanzare cumparare auto, contract vanzare cumparare model, partile contractului de vanzare cumparare in engleza.

Contract individual de munca

Contract individual de muncade Modele de

Contract individual de munca

Contract individual de munca, contracte conventie civila zilieri, act aditional la contractul individual de munca conform Codului Muncii.

Contractul de Mandat

Contractul de Mandatde Modele de

Contractul de Mandat

Contract de mandat simplu intre persoane fizice, contracte de mandat comercial, formular contracte administrare firma, imobile, site-uri.

Contract de Imprumut

Contract de Imprumutde Modele de

Contract de Imprumut

Contracte de colaborare persoane fizice, contract de imprumut firma fara dobanda, anexele contractelor de gaj si contractului de garantie.

Contract de Consultanta

Contract de Consultanta de Modele de

Contract de Consultanta

Contract de consultanta juridica, contract de consultanta financiara in afaceri, contracte de audit, modificarea contractelor de consultanta.

Contracte Licitatii

Contracte Licitatiide Modele de

Contracte Licitatii

Contracte pentru licitatii: model contract de furnizare, contract de lucrari, contract de antrepriza, modele contracte de subantrepriza.

Contract de Distributie

Contract de Distributiede Modele de

Contract de Distributie

Contract de distributie prin asociere, contract de distributie pe baza de comision, contract de agent vanzari. Clauza de forta majora ale contractelor.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook