Inmatriculare, Radiere si Permis auto

Inmatriculare, Radiere si Permis autode Modele de

Inmatriculare, Radiere si Permis auto

Acte si documente necesare pentru: inmatriculare auto, permis si schimbare permis auto, acte necesare RAR. Modele de acte necesare.

Buletin/Carte identitate - Pasaport

Buletin/Carte identitate - Pasaportde Modele de

Buletin/Carte identitate - Pasaport

Acte necesare pasaport, acte necesare buletin sau preschimbare buletin/carte de identitate, acte necesare casatorie si alte modele de acte necesare.

Somaj - Alocatii - Angajare

Somaj - Alocatii - Angajarede Modele de

Somaj - Alocatii - Angajare

Acte necesare ajutor de somaj, acte necesare pentru angajare, acte necesare indemnizatie nastere sau acte necesare alocatie pentru copii.

Infiintare firma sau PFA

Infiintare firma sau PFAde Modele de

Infiintare firma sau PFA

Acte necesare la Registrul Comertului, modele de acte constitutive firma sau PFA. Acte necesare licente, autorizatii solicitate de ORC.

Act Constitutiv modele

Act Constitutiv modelede Modele de

Act Constitutiv modele

Modele de act constitutiv pentru infiintare societati comerciale (SRL, SA, SNC). Modele noi de acte constitutive conform noului cod civil.

Acte necesare IT locale

Acte necesare IT localede Modele de

Acte necesare IT locale

Acte necesare impozite si taxe locale, declaratie de IT locale (cladiri, teren, mijloace de transport) - acte necesare vanzare auto, casa, teren.

Acte necesare permis arma

Acte necesare permis armade Modele de

Acte necesare permis arma

Acte necesare permis arma, modele acte necesare obtinere permis de port arma.  Descarca lista acte necesare permis arma.

ISU & Pompieri

ISU & Pompieride Modele de

ISU & Pompieri

Acte necesare autorizare ISU, acte necesare autorizatie PSI - lista documentelor necesare pentru functionare de la ISU, PSI sau pompieri.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook