Modele de birouri Promoveaza online modele de birouri online

Economie  |  0 comentarii

Publicitate online pentru cele mai noi modele de birouri. Aveti de vanzare sau sunteti producator de birouri, adauga anunturi de publicitate pe Model-De.ro.

Model-de.ro promoveaza oferte de vanzare pentru orice model de birouri. Fie ca sunt modele de birouri, birou calculator, mobilier birouri, birou operational sau scaune pentru birouri, aici este locul ideal pentru a face publicitate si promovare online acestor modele de birouri.

Ai cele mai bune preturi la birouri? Daca da, publica un catalog cu pozele si preturile la birouri.

Inainte de a incepe sa va faceti publicitate online pentru vanzarea de birouri pregateste o descriere pentru fiecare model de birou. Totodata alege si poze / imagini ( este indicat ) cu fiecare model de. Pozele nu pot avea mai mult de 100 kb, asa ca va oferim doua posibilitati de a modifica pozele cu birouri:

  • un program gratuit de modificat pozele cu birouri ( download );
  • sau, dupa ce adaugati modelele, ne transmiteti pozele cu birouri si noi le publicam in pagina creata pentru firma dvs;


Pentru promovarea online si adugarea paginii de publicitate online cu succes va rugam sa alegeti la rubrica " Selectati categoria " una din optiunile existente " Industria lemnului mobila mobilier " sau " Vanzari online promovare publicitate".

La subcategorie alegeti optiunea "propune o categorie" :

  • birou calculator;
  • scaune birou; 
  • mobilier birou;
La " Denumire model " faceti o descriere a modelelor de birouri, ( max 75 caractere ). Un sfat : NU folositi denumirea firmei dvs. sau a siteului, ci denumirea si descrierea modelului de birouri. In formularul de adugare a modelelor aveti o rubrica separata pentru a introduce atat adresa siteului cat si adresa de email !

Important:

  • Daca aveti mai multe modele de birouri, scaune birou faceti publicitate pentru fiecare model, respactand cerintele de mai sus !
  • Aceluias model de birouri, scaune birou ii puteti face publicitate si promovare la oricare din subcategoriile de mai sus, dar va trebui sa evitati aceeasi descriere, altfel nu va fi aprobat;


Daca intampinati orice fel de problema scrieti la CONTACT


ADAUGA MODELE DE BIROURI ( click aici )Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *