Modele de felicitari de craciun download online

Mondene  |  1 comentarii

Felicitari 3D de Craciun, modele proprii. Alege un model de felicitare de Craciun. Felicitari de Craciun - modele de colorat. Colectiile de felicitari 2S Design. Cum sa faci o felicitare de Craciun ?  Felicitari simple din hartie sau carton pentru copii.

Fie ca te gandesti la persoana iubita, la cei apropiati sau la partenerii de afaceri, trimite-le o felicitare virtuala. Alege un model de felicitare de Craciun, scrie un gand din inima si cu siguranta destinatarul va aprecia gestul. Daca nu ai inspiratie, nu-ti face probleme. Ti-am pregatit si cateva texte pentru felicitari. www.decraciun.eu

Felicitari Craciun Craciun, felicitari Craciun, felicitari de Craciun, felicitari de Mos Craciun, felicitari Mos Craciun, Craciun felicitari Craciun. Culoare modele: albastru, verde, negru, rosu, mov, portocaliu. felicitari.alege.net

Felicitari de Craciun - modele de colorat. Va propune cateva modele de felicitari, pot fi modificate, imaginile se pot deplasa cu mouse-ul in functie de preferinta fiecaruia. www.didactic.roColectiile de felicitari 2S Design. Firma noastra este producator de felicitari Business to Business cu o traditie de 10 ani in acest domeniu. In fiecare an colectiile noastre se imbogatesc cu modele noi menite sa satisfaca exigentele clientilor nostri. Va invitam si in acest sezon sa vizitati noua Colectie de felicitari de Craciun a firmei 2S Design. La cerere, felicitarile pot fi inscriptionate in interior. www.2sdesign.ro

Modele de felicitari de craciun online pe CD pe www.datagram.ro   
• Realizare grafica de exceptie, policromie direct pe suprafata
de plastic a CD-ului
• Formatul CD-ului este mini-CD (80mm), cu carcasa slim
• Alegeti din opt felicitari de Craciun realizate in format multimedia
• Puteti alege din patru modele de design ale CD-ului
• Sigla si mesajul dvs. personalizat vor aparea pe CD si in felicitare

Cum sa faci o felicitare de Craciun ? vedeti pe www.utilecopii.ro

1. Felicitari simple din hartie
Cea mai simpla felicitare se realizeaza decupand motive specifice Craciunului, de pe o bucata de hartie pentru cadouri sau chiar dintr-o revista veche. Aveti nevoie de o foaie de desen groasa, o foaie de aluminiu alimentar sau poleiala folosita la ambalat ciocolata, un tub de lipici si de motivele decupate din resturi de hartie pentru ambalat sau reviste.

Etapele sunt urmatoarele:
a. Pliati foaia de hartie pentru a realiza corpul propriu-zis al felicitarii;
b. Decupati imaginile cu simboluri expresive ale Craciunului, din reviste sau resturi de hartie pentru ambalat;
c. Decupati un dreptunghi din foaia poleita si lipiti-l apoi, pe felicitare;
d. Pe poleiala, lipiti motivele decupate;
e. Scrieti apoi urari de Craciun, in jurul colajului;
f. Pe felicitare, in interior scrieti mesajul.

2. Felicitari din carton

Pentru urmatoarea felicitare avem nevoie de o foaie de hartie cartonata, de un carton provenit eventual, de la o cutie reciclata, de sugativa sau orice bucata de hartie absorbanta, de foarfece, un lipici lichid, pensula si vopsele colorate (tempera).
Intrucat este foarte simplu de realizat, implicati copiii in procesul de confectionare si rugati-i pe ei sa parcurga etapele de mai jos, sub atenta voastra indrumare.

Etapele sunt urmatoarele:
a. Se impatureste in doua, foaia de hartie cartonata, pentru a obtine structura felicitarii (daca e nevoie,  il puteti ajuta pe cel mic, sa mai taie felicitarea pana la dimensiunile dorite);
b. Se deseneaza si apoi se decupeaza forme precum cea a unui brad sau a unei stelute, din bucata de carton recuperata;
c. Se lipesc formele de carton, pe partea exterioara a felicitarii;
d. Se pune in interior, hartia absorbanta, pentru a nu se lipi cele doua parti intre ele, dupa aplicarea pastei.
e. Se acopera toata suprafata exterioara de pe felicitare, cu pasta de hartie, corectoare. Atentionati-i pe copii, sa acopere foarte bine si in totalitate, formele lipite. Trebuie aplicate chiar mai multe straturi de pasta.
f. Apoi felicitarea trebuie lasata la uscat.
g. Dupa ce s-a uscat, felicitarea trebuie pictata.
h. Cereti copilului sa scrie in interior, mesajul sau de Craciun. Urarea poate fi scrisa cu o pensula subtire.Felicitari 3D de Craciun. ligiapop.com va ofera cateva din modele proprii, pregatite pentru d-voastra. Pentru modele diverse, ocazii importante din viata d-voastra, accesati categoria Felicitari 3D si invitatii de nunta, cat si la pagina Catalog.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Dinu

    24 Decembrie 2013, 15:39

    1

    interesanta si utila pagina !

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *