Modele de scrisoare de intentie gasite de Google pe internet

Curriculum Vitae  |  4 comentarii

Colectie online de modele de scrisoare de intentie ce le gasiti pe internet. Cele mai cautate si descarcate scrisori de intentie. Alege o scrisoare de intentie din modelele prezentate mai jos:

Modele de scrisori de intentie de pe Model De.ro
Scrisoare de intentie model - simplu de completat ( selectati textul scrisorii sau descarca formularul pe calculatorul tau )

Trei modele de scrisoare de intentie care pot fi adaptate in functie de nivelul de cariera, de jobul dorit si de aptitudinile pe care vrei. Trei exemple inspirate din cele folosite cu succes de candidati pentru a-si gasi un job. Cele trei modele de scrisoare la gasesti pe www.myjob.ro

Universitatea Bucuresti va pune la dispozitie online tot 3 modele de scrisori de intentie, ce-i drept nu le-am verificat sa vedem daca sunt aceleasi modele de scrisori existente si pe siteul myjob.

Site-ul scrisoaredeintentie.ro are nu mai putin de 17 modele de scrisori de intentie pentru diferite joburi sau niveluri de pregatire. Doua dintre ele sunt scrise in limba engleza, iar un model este " scrisoare de intentie universala" ( asa-i zice autorul ). Daca aveti rabdare si doriti sa le cititi pe toate. 

Daca esti in cautarea unui model completat de scrisoare de intentie , siteul cv european.ro a creat special pentru pagina scrisoare-de-intentie  cu toate ca mai are si cateva greseli de ortografie minore ( vezi "semenarii" ), iar candidatul nu prea e sigur la cate seminarii a participat 4 sau circa 4 ? Parerea noastra este ca in cuprinsul scrisorii de intentie sa fiti sigur de cate cursuri a-ti absolvit !

La sectiunea scrisoare de intentie pentru download aparem si noi cu mai multe modele ( cei drept doar una singura de intentie ). Alte site-uri cu ex de scrisoare de intentie sunt darf.ro si adeverinta.roComentarii facebook

4 Comentarii la articol

 • eu

  26 Februarie 2011, 18:27

  1

  sunteti naspa

 • numa eu

  16 Mai 2011, 08:49

  2

  pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ma pis pe site vostru

 • NGH

  16 Mai 2011, 08:51

  3

  MCAMEATI PWLA

 • Coco

  30 Octombrie 2012, 18:53

  4

  Sunteti beton

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *