Motoare la maximum, prapastii, noroi. Off-road la Cluj - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Off-road la Cluj

Motoare la maximum, prapastii, noroi. Urmeaza o noua etapa a „Transsylvania Off Road Challenge“. Transsylvania Off Road Club va organiza la Cluj, in perioada 26-29 august, cea de-a patra etapa a Campionatului National de Off Road. Traditionala „Cupa Clujului“, ajunsa la a noua editie in acest an, poarta acum noua denumire „Transsylvania Off Road Challenge“.
Traseul ales pentru aceasta etapa se afla in jurul statiunii Muntele Baisorii. Participantii sint asteptati cu un traseu nou de 100 de km, de adrenalina, in care vor trebui sa treaca prin noroi, stinci, busteni si prapastii, in inima padurilor carpatine. Accentul se va pune, pe linga capacitatile copilotilor in ceea ce priveste navigatia in teren, si pe pregatirea masinilor, respectiv talentul pilotilor.
Pe linga concurentii autohtoni se asteapta echipaje din Ungaria, Germania, Austria si alte tari.Pentru prima data, competitia se va desfasura intr-un cadru legal, sub egida Federatiei Nationale de Automobilism (FRAS) si a Comisiei Nationale de Off-Road (CNOR).

Sursa: monitorulcj.ro

25.08.2010

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *