Motoarele politicii romanesti: Mercedes, Range Rover si Dacia Duster - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Motoarele politicii romanesti: Mercedes, Range Rover si Dacia Duster

Politicienii Romaniei, indiferent de varsta sau de sex, au o pasiune comuna: automobilele. Desi au la dispozitie masini de serviciu, fie ele de la SPP, de la Guvern sau de la partid, oamenii politici au automobile si in propriile garaje.
Presedintele Traian Basescu are in proprietate un singur automobil. Este vorba de un Dacia Duster 4 x 4, full-option, care se deosebeste totusi de modelele de serie prin culoarea lui speciala - rosu purpuriu. Masina a fost cumparata in anul 2010 si a fost platita, se pare, de sotia presedintelui. Masina ar fi costat circa 17.000 de euro.Premierul Emil Boc este mai modest. El detine un autoturism mic, Peugeot 207, fabricatie 2007, cumparat in leasing contra sumei de 8452 de euro.
Cate trei masini au ministrul Transporturilor si cel al Educatiei. Radu Berceanu are o Toyota RAV 4 din 2001, un din 2005 si un Volkswagen Tiguan din 2008. In declaratia de avere a ministrului Berceanu, la primele doua masini scrie "cumparat uzat", iar a treia masina este detinuta in leasing.Dintre politicienii romani se remarca tanarul europarlamentar Elena Basescu, avand una dintre cele mai scumpe masini: un Range Rover Sport, negru, fabricatie 2007, care ar costa, in catalog, circa 72.000 de euro.

Sursa: Adevarul.ro

13.08.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *