Municipalitatea baimareana a facut profit de 200.000 lei la Sarbatoarea Castanelor - Ziare Maramures

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

Municipalitatea a facut profit de 200.000 lei la Sarbatoarea Castanelor

Desi a fost o editie de criza, Sarbatoarea Castanelor 2010 a adus in bugetul municipiului Baia Mare un profit de 200.000 lei, bani care provin din taxele incasate pentru spatiile inchiriate. Este unul dintre singurele bilanturi pozitive ale sarbatorii municipiului, in anii trecuti autoritatile baimarene anuntand deficite, care erau acoperite din bugetul local.
Primaria Baia Mare a iesit "pe plus" in urma Sarbatorii Castanelor. Declaratia ii apartine viceprimarului Mircea Dolha, care a primit raportul angajatilor primariei responsabili cu orchestrarea evenimentului. Dolha a subliniat ca desi a fost organizata in lipsa "parintelui" sarbatorii, fostul edil Cristian Anghel, "Castaniada" nu a murit. Reprezentantii Primariei Baia Mare afirma ca banii castigati din inchirieri vor fi dirijati catre alte investitii, fapt imbucurator pentru bugetul local, crunt afectat de criza economica.
"Bilantul este mai mult decat imbucurator, municipalitatea estimand un profit de aproximativ 2 miliarde (n.r., 200.000 lei) de pe urma Sarbatorii Castanelor - bineinteles, acest profit este intre ghilimele, pentru ca primaria nu este un SRL ori firma privata, pentru a face profit. Acesti bani vor fi dirijati spre alte scopuri pe care le vom propune Consiliului Local", a declarat viceprimarul Mircea Dolha. Organizatorii sustin ca Sarbatoarea Castanelor 2010 a fost o reusita, in ciuda faptului ca la eveniment au fost mai putini participanti decat anul trecut, atat vizitatori, cat si comercianti.

Sursa: eMaramures

30.09.2010


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *