NEGOCIERI OPRITE – Crescatorii de bovine au refuzat "propunerile inacceptabile" ale Ministerului Agriculturii si vor continua protestele

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

NEGOCIERI OPRITE – Crescatorii de bovine au refuzat "propunerile inacceptabile" ale Ministerului Agriculturii si vor continua protestele

Intalnirea din 5 iulie dintre reprezentantii Ministerul Agriculturii si crescatorii de bovine nu a avut niciun rezultat, solutiile propuse de oficialii din minister nefiind pe placul fermierilor. Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, le-a propus fermierilor doua scheme de ajutor, pentru carne si lapte, dar fermierii s-au declarat nemultumiti de oferta, urmand sa stabileasca calendarul protestelor.
Vicepresedintele Federatiei Nationale a Crescatorilor de Bovine, maramureseanul Claudiu Franc, a anuntat, dupa intalnirea fermierilor cu ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ca medierea a esuat, si ca protestele vor continua.
Scaderea subventiei pentru bovine cu 80% din suma promisa pentru acest an i-a determinat pe fermieri sa refuze propunerea ministrului Agriculturii. Intalnirea din 5 iulie s-a sfarsit dupa cinci ore de negocieri, dialogul blocandu-se “din cauza ministrului Dumitru, care nu a acceptat modificarea schemei propuse de fermieri”.


sursa: emaramures.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *